Rólunk
Cégünk az egészségtudatosság jegyében jött létre, annak érdekében, hogy minőségi, tápláló és természetes alapanyagokkal támogassuk vásárlóink egészségét és egyben törekedjünk a sütemények fogyasztásánál is, a minél alacsonyabb szintű kalória és szénhidrát bevitel elérésére.
Csapatunkból többen is érintettek az egészségtelen táplálkozási szokások okozta egészségromboló hatásokkal vagy ezek nehézségeivel (túlsúly, cukor- és gluténérzékenység). Ezért arra törekedtünk, hogy olyan termékcsoportot fejlesszünk, amely az egészségtudatos táplálkozást szem előtt tartva, nem csak gyorsan és egyszerűen elkészíthető, hanem ízvilágban emlékeztet a hagyományos alapanyagok felhasználásával készült termékekre.
Hiszünk abban, hogy az étkezés, az életminőség fontos része, ezért termékeinket úgy válogatjuk össze, hogy azok a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfeleljenek.
Kínálatunkban elsősorban ez a különleges lisztkeverék, és annak felhasználásával készült sütemény alappor keverékek, amelyek alternatívát nyújtanak a hagyományos búzaliszt felhasználásával készült termékeknek – legyen szó csökkentett glutén- vagy szénhidráttartalmú, paleo, keto vagy más speciális diétáról.
NaturVita prémium termékcsaládunk gluténmentes alapanyagok felhasználásával készült, de nem kizárólag gluténmentes termékeket feldolgozó üzemben, ezért szálló glutént tartalmazhatnak. Célunk, hogy megkönnyítsük az egészségtudatos választást és inspiráljunk mindenkit, hogy élvezetes módon váltsa egészségesebbre az étkezési szokásait. Törekszünk arra, hogy folyamatosan bővítsük kínálatunkat és igazodjunk vásárlóink változó igényeihez. Küldetésünk, hogy az egészség mindenki számára elérhető legyen, és hogy segítsük azokat, akik tudatosan választják a minőségi alapanyagokat az otthoni főzéshez és sütéshez.
Cégünk elkötelezett amellett, hogy felhasználóink a termékeinket, a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban tudják elkészíteni. Fejlesztéseink során arra törekszünk, hogy alapanyagaink a lehető legkomplexebb összetételűek legyenek, miközben megőrizzük a könnyű kezelhetőséget. A felhasználás során csupán azokat a folyékony állagú összetevőket szükséges hozzáadni, amelyek az alapporokba minőségromlás nélkül nem építhetők be előzetesen. Ezek általában víz, olaj, joghurt, tejföl, illetve bizonyos tésztafajták esetében tojás. Célunk, hogy a felhasználóknak minimális plusz alapanyag beszerzésére és adagolására legyen szükségük, megkönnyítve ezzel a termékeinkkel való munkát.
Minden termékünk mellé részletes felhasználási/elkészítési javaslatot adunk. Hiszünk abban, hogy a megelőzés a legegyszerűbb és a legkönnyebb módszer a felesleges kilók elleni örökös harcban. Ennek megfelelően minden termékünk felhasználása esetén próbálunk javaslatokat tenni annak érdekében, hogy olyan kiegészítő, ízesítő, díszítő, töltelékként szolgáló alapanyagok kerüljenek felhasználásra, melyek elősegítik, hogy a végtermék összességében alacsony kalória mennyiséget tartalmazzon.
Termékeink lehetővé teszik, hogy bárki, akár az is aki most először készít süteményt, gyorsan és egyszerűen elsajátítsa a sütés fortélyait, garantálva a sikerélményt mindenki számára.
Valljuk, hogy ami egészséges az igenis lehet finom is! Egészségtudatosan étkezve is lehet „büntetlenül” finom süteményeket, tésztákat fogyasztani!