Receptek, 2. oldal

NaturVita kakaós tortalap (édesítőszerekkel) recept, az 500g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Kakaós Tortalap alappor  édesítőszerekkel használatához: Az 500 gr-os kiszerelésből 4 db kakaós tortalap süthető! Hozzávalók 1 db 24 cm átmérőjű, tortaforma elkészítéséhez: - 116 g NaturVita Kakaós Tortalap alappor édesítőszerekkel 12 db M-es méretű tojás  60 ml víz  csipet só  Egyedi ízlésnek megfelelően a bet...

NaturVita sajtos stangli recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli alappor felhasználásával készítendő ízletes sajtos ízesítésű stanglihoz: Hozzávalók a tésztához: - 500 g NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor ( A NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor keverék az alább nevesített két szükségesalapanyagon túlmenően, tartalmaz minden olyan összetevőt szárazanyagformában...

NaturVita vaníliás tortalap (édesítőszerekkel) recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Vaníliás Tortalap alappor használatához: Hozzávalók 1 db 24 cm átmérőjű, tortaforma elkészítéséhez: - 116 g NaturVita Vaníliás Torta alappor édesítőszerekkel - 12 db M-es méretű tojás - 60 ml víz - csipet só  Egyedi ízlésnek megfelelően a betöltéshez, és a díszítéshez felhasználhatók: különféle tortakrémek, gyümölcsök, lekv...

NaturVita mézeskalács (édesítőszerekkel) recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Mézeskalács alappor felhasználásával készítendő ízletes mézeskalácshoz:    Hozzávalók a tésztához: 500 g NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Mézeskalács Alappor 160 g méz (ha szeretnél használhatsz mézpótlót is, mely szénhidrát-kalória – és cukor csökkentett, viszont rostban gazdag) 200 g olvas...

NaturVita piskótatekercs (édesítőszerekkel) recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Piskótatekercs alappor felhasználásával készítendő piskótához: A 500 g-os kiszerelésből 10 db piskótatekercs süthető!   Hozzávalók a tésztához: Az alább található adagolási és elkészítési javaslat 1darab 30 cm-es piskótalap vagy piskótatekercs elkészítéséhez elegendő  50 g NaturVita Piskótatekercs Alappor 9 db tojás csip...

NaturVita kakaós muffin (édesítőszerekkel) recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Muffin alappor felhasználásával készítendő muffinhoz:   Hozzávalók a tésztához: -NaturVita Muffin alappor 500 g -Víz 600 ml (kézmeleg)  -Olvasztott vaj 170 g -Egyéni ízlésnek megfelelően az ízesítéshez felhasználható: étcsokoládé, bármilyen gyümölcs (akár fagyasztva, akár frissen is), rumaroma, dió-mandula-mák   Nagy...

NaturVita zöldbanán-lisztes palacsinta recept, a 250 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Palacsinta  alappor felhasználásával készítendő palacsintához: Hozzávalók a tésztához: 250 g NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Palacsinta Alappor 400 ml víz ( ha lehetőség van rá készítheted szódavízzel is.) 1 dl étolaj (amennyiben csökkenteni szeretnéd a felhasznált kalóriák számát, használhat...

NaturVita kakaós tortalap recept, a 250 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Kakaós Tortalap alappor  édesítőszerekkel használatához: A 250 g-os kiszerelésből 2 db tortalap süthető! Hozzávalók 1 db 24 cm átmérőjű, tortaforma elkészítéséhez: - 116 g NaturVita Kakaós Tortalap alappor édesítőszerekkel 12 db M-es méretű tojás  60 ml víz  csipet só  Egyedi ízlésnek megfelelően a betöltéshez ...

NaturVita sajtos stangli recept, a 250 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli alappor felhasználásával készítendő, ízletes sajtos stanglihoz: Hozzávalók a tésztához: - 250 g NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor ( A NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor keverék az alább nevesített két szükségesalapanyagon túlmenően, tartalmaz minden olyan összetevőt szárazanyagformában, amely a...

NaturVita vaníliás piskóta tortalap recept, a 250 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Vaníliás Tortalap alappor  édestőszerekkel használatához: A 250 g-os kiszerelésből 2 db vaníliás tortalap készíthető! Hozzávalók 1 db 24 cm átmérőjű, tortaforma elkészítéséhez: - 116 g NaturVita Vaníliás Torta alappor édesítőszerekkel - 12 db M-es méretű tojás - 60 ml víz - csipet só  Egyedi ízlésnek megfelelően a bet...