Receptek 500 g-os termékeinkhez

Mini gyümlcstorták

NaturVita vaníliás tortalap alapporunkból Te is nagyon könnyen elkészítheted ezeket az ínycsiklandóan ízletes, mini gyümölcstortákat! A mi szilikon formáink kb 13 centisek, az alábbi receptből 6 db mini tortaalap süthető.   A recept a következő: 29 g NaturVita vaníliás tortalap alappor 3 közepes tojás 15 ml vjz   A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét csipet sóval kemény habbá v...

NaturVita zöldbanán-lisztes palacsinta (édesítőszerekkel) recept, az 500g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Palacsinta  alappor felhasználásával készítendő palacsintához: Hozzávalók a tésztához: 500 g NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Palacsinta Alappor 800 ml víz ( ha lehetőség van rá készítheted szódavízzel is.) 1,5-2 dl étolaj (amennyiben csökkenteni szeretnéd a felhasznált kalóriák számát, használhat...

NaturVita kakaós tortalap (édesítőszerekkel) recept, az 500g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Kakaós Tortalap alappor  édesítőszerekkel használatához: Az 500 gr-os kiszerelésből 4 db kakaós tortalap süthető! Hozzávalók 1 db 24 cm átmérőjű, tortaforma elkészítéséhez: - 116 g NaturVita Kakaós Tortalap alappor édesítőszerekkel 12 db M-es méretű tojás  60 ml víz  csipet só  Egyedi ízlésnek megfelelően a bet...

NaturVita sajtos stangli recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli alappor felhasználásával készítendő ízletes sajtos ízesítésű stanglihoz: Hozzávalók a tésztához: - 500 g NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor ( A NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor keverék az alább nevesített két szükségesalapanyagon túlmenően, tartalmaz minden olyan összetevőt szárazanyagformában...

NaturVita vaníliás tortalap (édesítőszerekkel) recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Vaníliás Tortalap alappor használatához: Hozzávalók 1 db 24 cm átmérőjű, tortaforma elkészítéséhez: - 116 g NaturVita Vaníliás Torta alappor édesítőszerekkel - 12 db M-es méretű tojás - 60 ml víz - csipet só  Egyedi ízlésnek megfelelően a betöltéshez, és a díszítéshez felhasználhatók: különféle tortakrémek, gyümölcsök, lekv...

NaturVita mézeskalács (édesítőszerekkel) recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Mézeskalács alappor felhasználásával készítendő ízletes mézeskalácshoz:    Hozzávalók a tésztához: 500 g NaturVita Zöldbanán-lisztből készült Mézeskalács Alappor 160 g méz (ha szeretnél használhatsz mézpótlót is, mely szénhidrát-kalória – és cukor csökkentett, viszont rostban gazdag) 200 g olvas...

NaturVita piskótatekercs (édesítőszerekkel) recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Piskótatekercs alappor felhasználásával készítendő piskótához: A 500 g-os kiszerelésből 10 db piskótatekercs süthető!   Hozzávalók a tésztához: Az alább található adagolási és elkészítési javaslat 1darab 30 cm-es piskótalap vagy piskótatekercs elkészítéséhez elegendő  50 g NaturVita Piskótatekercs Alappor 9 db tojás csip...

NaturVita kakaós muffin (édesítőszerekkel) recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Muffin alappor felhasználásával készítendő muffinhoz:   Hozzávalók a tésztához: -NaturVita Muffin alappor 500 g -Víz 600 ml (kézmeleg)  -Olvasztott vaj 170 g -Egyéni ízlésnek megfelelően az ízesítéshez felhasználható: étcsokoládé, bármilyen gyümölcs (akár fagyasztva, akár frissen is), rumaroma, dió-mandula-mák   Nagy...

NatruVita sajtos pogácsa recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Sajtos Ízesítésű Pogácsa Alappor felhasználásához: Hozzávalók a tésztához: - 500 g NaturVita Sajtos Ízesítésű Pogácsa Alappor (A NaturVita Sajtos Ízesítésű Pogácsa Alappor keverék az alább nevesített két szükséges lapanyagon túlmenően, tartalmaz minden olyan összetevőt szárazanyag formában, amely a tészta elkészítéséhez szükséges.) - 360 g...

NaturVita köményes pogácsa recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Köményes Ízesítésű Pogácsa Alappor felhasználásához:     Hozzávalók a tésztához: - 500 g NaturVita Köményes Ízesítésű Pogácsa Alappor (A NaturVita Köményes Ízesítésű Pogácsa Alappor keverék az alább nevesített két szükséges lapanyagon túlmenően, tartalmaz minden olyan összetevőt szárazanyag formában, amely a tészta elkészítéséhe...

NaturVita fokhagymás pogácsa recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Fokhagymás Ízesítésű Pogácsa Alappor felhasználásához:   Hozzávalók a tésztához: - 500 g NaturVita Fokhagymás Ízesítésű Pogácsa Alappor (A NaturVita Fokhagymás Ízesítésű Pogácsa Alappor keverék az alább nevesített két szükséges lapanyagon túlmenően, tartalmaz minden olyan összetevőt szárazanyag formában, amely a tészta elkészítéséhez ...

NaturVita borsos pogácsa recept, az 500 g-os kiszereléshez

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Borsos Ízesítésű Pogácsa Alappor felhasználásához:   Hozzávalók a tésztához: - 500 g NaturVita Borsos Ízesítésű Pogácsa Alappor (A NaturVita Borsos Ízesítésű Pogácsa Alappor keverék az alább nevesített két szükséges lapanyagon túlmenően, tartalmaz minden olyan összetevőt szárazanyag formában, amely a tészta elkészítéséhez szükséges.) ...

NaturVita gyors, mini pogácsa recept

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita pogácsa alapporunkhoz Alábbi recept kipróbálását azoknak ajánljuk, akik szeretik az olyan jellegű kóstoló falatokat, amik akár egyben is bekaphatók és elkészítésük gyors és egyszerű. A pogácsa falatok elkészítési módja nagyon hasonlít a NaturVita Ízesített Pogácsák elkészítésénél leírtakhoz, de azoknál rövidebb idő alatt és kevesebb fizikai ...