NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor 250 g

Kód: SGP0250003
2 értékelés
2 480 Ft 1 953 Ft ÁFA nélkül 2 480 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)
Kedvezmény darabszám alapján
1 - 4 db
2 480 Ft / db
5 vagy több db = 10 % kedvezmény
2 232 Ft / db
Megtakarítás 0 Ft

Egy 250 g-os NaturVita Sajtos ízesítésű Stangli alappor keverékből körülbelül, 3 közepes tepsi  ízletes sajtos ízesítésű stangli készíthető.

Az alappor keverék az elkészítési ajánlatunkban szerepeltetett  folyékony állagú összetevőkön túlmenően, minden olyan alapanyagot tartalmaz, amely biztosítja egy ízletes sajtos ízesítésű stangli gyors elkészítését!

A termék jellemzői: nagyon alacsony gluténtartalom, rostokban gazdag, csökkentett szénhidrát tartalom, cukor mentes, alacsony kalória tartalom.

(A termék gluténmentes liszt felhasználásával készült, azonban olyan üzemben, ahol glutént tartalmazó terméket is előállítanak.)

Az ajánlott elkészítési javaslatunkat és praktikus tanácsainkat az alább található Részletes információra kattintva olvashatod!

 

Részletes információ

20 ezer Ft felett ingyenes szállítás
20 ezer Ft felett
ingyenes szállítás
Szállítási garancia
sértetlen áru
5 azonos termék vásárlása esetén 10% kedvezmény
5 azonos termék vásárlása esetén
10% kedvezmény

Termék részletes leírása

 

Összetevők: NaturVita mix lisztkeverék [ bambuszrost liszt, útifűmaghéj liszt, tápióka keményítő ], teljes tojáspor, cheddar ízesítésű növényi por [módosított keményítő, himalája só, lóbab fehérje, aroma, ( dikálcium - foszfát, savanyúságot szabályzó anyag, citromsav, színezék )] só

Nyomokban mustármagot, szezámmagot és diófélét tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 602 kJ; 144 kcal
Zsír 8,5 g
-amelyből telített zsírsavak 2,4 g
Szénhidrát 5,9 g
-amelyből cukrok 0,4 g
Rost 57,1 g
Fehérje 11 g
11,2 g

 

Felhasználási segédlet, praktikus javaslat a NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli alappor felhasználásával készítendő ízletes sajtos stanglihoz:

Hozzávalók a tésztához:


- 250 g NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor

( A NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli Alappor keverék az alább nevesített két szükséges
alapanyagon túlmenően, tartalmaz minden olyan összetevőt szárazanyagformában, amely a tészta elkészítéséhez szükséges.)

- 165 g light vaj (ha valóban kalória csökkentett sajtos rudat szeretnél)

- 330 g joghurt 



Sütéshez javasolt kiegészítők:


- sütőpapír
- nagyobb méretű lapos tepsi
- nyújtódeszka, nyújtófa
- sajtreszelő
- tojáskenő ecset

Ha időd engedi látogasd meg a naturvita.hu  weboldalt, böngéssz a  kiegeszitok  között, ahol akár mindent egy helyen beszerezhetsz , ami a sütéshez elengedhetetlen!



Ízesítéshez, díszítéshez javaslatok :


-150 g reszelt sajt
-1 db tojás (a tészta megkenéséhez)


-egyedi ízesítés szerint használhatsz: szezámmagot, köménymagot, napraforgómagot, tökmagot stb.


Nagyon fontos, hogy az ízesítéshez kiegészítők választásánál legyél figyelemmel azok mennyiségére és kalóriatartalmára, amennyiben valóban kalória csökkentett sajtos stanglit szeretnél.

Alapvetően azt szoktuk javasolni, hogy mindenki engedje el a fantáziáját, és használjon bármit, amit csak megkíván, és az életmódjába beépíthető!

250 g NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli alapporból kb. 3 tepsi  (30*35 cm-es) sajtos  ízesítésű stangli készíthető.

Az általunk javasolt, és figyelembe vett sajtosízesítésű rúd méret 5-6 cm * 1,5-2 cm-es.
Értelemszerűen a rendelkezésre álló tepsi méret, illetve a favorizált sajtos stangli alakja befolyásolja az elkészíthető adagok számát.

Elkészítés javasolt menete:

                                   Helyezd keverőtálba a NaturVita Sajtos Ízesítésű Stangli alapport, majd gyors mozdulatokkal öntsd hozzá az előre kimért nedves hozzávalókat! (A light vajat és görög joghurtot)

Javasolt olyan keverőtál méretet választani, amiben kényelmesen lehet a masszát keverni.

Kezd a tésztát összegyúrni. Kb. 3 perc finom gyúrás után a tészta gyönyörűen össze fog állni!
Kérlek, most hagyd pihenni újabb 3 percig, közben készülj elő a sütéshez, melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

A pihenő idő letelte után, körkörös mozdulatokkal simogasd a tésztát, hogy átvegye a kezed melegét.

Nyújtófa segítségével, próbálj téglalap alakú kb. 1-1,5 cm vastagságú tésztát nyújtani!

Amennyiben nem sikerül ne aggódj, késsel is körbe vághatod, hogy  nagyjából téglalap formája legyen.

1 tojást keverj el villa segítségével a kenéshez.

Nyújtást követően, az egész felületet egy ecset segítségével kend be teljesen! Fontos, hogy a tojásból szélekre is jusson!

A tészta tetejét egyenletesen eloszlatva szórd meg reszelt sajttal! A tenyereddel kicsit nyomd rá a tészta tetejére, hogy vágáskor ne potyogjon le róla.

A téglalapot kés segítségével először keresztbe kb. 1.5-2 cm vastag csíkokra vágjuk, majd kb. 5-6 cm hosszúra darabokra szeljük!

Ha a tésztát sütőpapíron nyújtod ki, és azon darabolod fel a kívánt méretre, egy mozdulattal áthelyezheted a papírral együtt a tepsibe, és kis igazgatás után, hogy ne érjenek össze a rudak, már sütheted is.

 Az sem probléma, ha a vége felé nem „szabványos” méretű darabok maradnak. Azok is ugyan olyan finomak lesznek, mint a szabályos méretűek.

A rudacskákat a tepsibe helyezzük, és már mehet is be az előmelegített sütőbe sülni.

180 fokon, 20 percig sütjük.

Javasoljuk, hogy a sütés alsó-felső sütési fokozaton süljön, légkeverés nélkül.

A sütési idő lejártát követően, óvatosan ellenőrizz egy darabot, hogy az alja is megsült-e. Sütés végére aranybarna rudakat kell kapnunk.

Fontos, hogy a rudakat miután kivettük a sütőből, hagyjuk kihűlni a megfelelő íz eredménye érdekébe.


A fent leírtakban, mi reszelt sajttal szórtuk meg a tésztánk tetejét. Viszont, amint azt a javasolt kiegészítőknél jeleztük, egyedi ízlésnek megfelelően használhatsz: szezámmagot, köménymagot, napraforgómagot, tökmagot vagy bármi számodra kedves feltétet ízesítéshez.

Fontos hogy figyelj oda  a kiválasztott alapanyagok kalóriatartalmára, mert termékenként eltérő lehet!

Fogyaszd egészséggel!

Jó étvágyat kívánunk!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: NaturVita termékek
Súly: 0.5 kg
EAN vonalkód: 5999863065156

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés