Almás-mákos kevert

Recept:

40 g NaturVita alapliszt
2 db közepes alma
10 dkg darált cukrozatlan mák
10 dkg cukornak megfelelő édesítőszer
3 dkg zero vaníliás cukor
1 cs. sütőpor
1 dl olaj
1 kis natúr joghurt
csipet só
1 tojás
 
A NaturVita alapliszten kívül minden hozzávalót összekeverünk.
Ha egynemű a tésztánk, mehet bele a lisztkeverék is.
Sütőformába öntjük, és 180 fokon nagyjából 45 perc alatt készre sütjük.
Ha kihűlt, felszeleteljük. Melegen nyers érzetű lehet a tészta, érdemes hideg helyen pihentetni, amíg jó lesz az állaga!
Akár mehet bele dió, fahéj is. 
 
Jó étvágyat!
 

Beszélgetés (0)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: